OSEBUJNI TRENER NAPAO NOVINARE: / Tko kontrolira vaš rad u redakcijama?

Image
Foto: AFP

Treneru Chelseaja Joseu Mourinhu, ako vjerujete u horoskope, u posljednje vrijeme zvijezde nisu naklonjene.

2.10.2015.
17:07
AFP
VOYO logo

Mourinho je lijepoj i već bivšoj liječnici Chelseaja zamjerio nepravovremeni ulazak u teren, pritom je i opsovao, no što se tiče Engleskog nogometnog saveza, sve je formalno u redu i trener Chelseaja neće snositi posljedice, što se njih tiče.

Image
LIJEČNICA BI MOGLA ZARADITI MILIJUNE: /

Mourinhova psovka bila je gnjusna

Image
LIJEČNICA BI MOGLA ZARADITI MILIJUNE: /

Mourinhova psovka bila je gnjusna

'Šutim već dva mjeseca'

"Mourinho je napravio pogrešku zbog viška adrenalina. Trebao se ispričati, ali nije rekao ništa, a liječnica je izgubila posao. Nije prekršio pravila, ali nije ispao pozitivan lik. Očito nema sposobnost dobrog prosuđivanja i ponašanja u javnosti", rekao je Greg Dyke, predsjednik Engleskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je ovaj put odlučio, posve netipično, zašutjeti na cijeli skandal s odlaskom liječnice Eve Carneiro iz kluba.

"Šutim dva mjeseca pa ću tako i nastaviti. Progovorit ću jednog dana kada tako odlučim. Čitam, slušam i gledam, ali šutim", izjavio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurno je da ima i većih briga, Chelsea je 14. u Premier ligi, a u Ligi prvaka Mourinhova je momčad poražena na gostovanju kod Porta. Portugalski stručnjak bio je vrlo samokritičan.

"Ovo je definitivno najgori period u mojoj karijeri i najgori rezultati. Sve je to sjajno iskustvo, ali ne želim da se ponovi, želim da sutra bude sve gotovo. Iskustvo je došlo 15 godina prekasno", kazao je Mourinho čiji je trenerski put bio posut trofejima. S Portom je osvojio Kup Uefa i Ligu prvaka, s talijanskim Interom također je bio na krovu Europe, dok je još s, uz talijanski i portugalski klub, s Realom i Chelseajem bio i državni prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najlošiji start od starta Premier lige 1992.

Momčad sa Stamford Bridgea, od osnutka Premier lige, od 1992. godine, nije osvojila manje bodova u prvih sedam utakmica, ima tek dvije pobjede i dva remija. Mourinho je tražeći uzročnike loše forme, za utakmicu s Portom u Londonu ostavio Remyja, Oscara i Falcaa.

"Nemam ih potrebu napadati, igrači znaju kad su krivi. Zato su trenirali fantastično dok nas nije bilo u Londonu. Ne znam kako je kod vas u redakcijama, ali mi se čini da nikog nije briga za vaše pogreške", kazao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo