OPET SE ZAKUHALO: / Španjolci tvrde da Srna uskoro potpisuje za Barcelonu

Image
Image

Iako se o tome naveliko govorilo posljednjih tjedana, a zatim su priče utihnule, španjolski sportski dnevnik AS tvrdi kako će Darijo Srna u siječnju postati novi igrač Barcelone.

30.11.2016.
11:02
VOYO logo

Za njegov transfer najzaslužniji će biti tehnički direktor kluba Robert Fernández koji je već tjednima u potrazi za desnim bekom jer Barcelona nije zadovoljna igrama Aleixa Vidala. Navodno bi čitav transfer trebao biti zaključen kroz nekoliko tjedana.

Image
KATALONCI I DALJE UPORNI: /

Darijo Srna na korak je od transfera koji će odjeknuti Europom

Srna bi na tu deficitarnu poziciju Barcelone donio iskustvo, a svakako ne bi bio preskup za katalonski klub. Barcelona je u potrazi za desnim bekom, otkako je ovog ljeta klub napustio Dani Alves i potpisao za Juventus (u mešuvremenu se teško ozlijedio, slomivši nogu, op.a.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregovori su zastali, jer je Srna tražio 2,5 godišnji ugovor, dok je španjolski prvak za 34-godišnjeg bivšeg legendarnog kapetana Vatrenih spreman ponuditi ugovor na godinu i pol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trinaest godina u Šahtaru

Darijo Srna je nakon odlaska iz Hajduka 2003. godine bio vjeran samo ukrajinskom Šahtaru, gdje je kao kapetan 2009. godine podignuo trofej Kupa Uefe, najvećeg uspjeha u povijesti kluba. No, nakon 13 godina, bivši hrvatski reprezentativac zasitio se Ukrajine u kojoj i dalje vlada ratno stanje pa Šahtar umjesto u svom Donjecku igra utakmice u Lvivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo