OPALIO PO MESSIJU: / "Zabije četiri gola Sociedadu, a onda ne dotakne loptu!"

Image
Foto: AFP
14.7.2015.
8:50
AFP
VOYO logo

Messi se našao na meti kritika zbog ne odveć uvjerljivih igara na nedavnoj Copa Americi u Čileu gdje je u šest utakmica postigao samo jedan pogodak. Gauči su, podsjetimo, u finalu izgubili od domaćina nakon izvođenja jedanaesteraca. Iako je u dresu Barcelone osvojio sve što je mogao, Messi tako i dalje čeka prvi seniorski trofej s reprezentacijom. I ovom je prilikom zapeo na zadnjoj prepreci, baš kao i lani na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

"Imamo najboljeg nogometaša na svijetu koji zabije četiri gola Real Sociedadu, a onda dođe u reprezentaciju i ne dotakne loptu. Moraš se zapitati: je li Argentinac ili Šveđanin?", ispalio je Maradona u razgovoru za Ole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lako je kritizirati ga"

"Lako je kritizirati ga i nemojte više govoriti da ga treba maziti. Treba ga tretirati kao svakog drugog igrača u reprezentaciji", dodao je Maradona, a onda ipak malo ublažio retoriku.

"Messi ipak nije nikoga ubio niti silovao i ne treba oko svega raditi veliki problem. Kritizirati ga s ciljem da mu se pomogne je u redu. Ali oni koji objavljuju ankete s pitanjem treba li Messi igrati za reprezentaciju potpuno su promašili temu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo