ONI SE POIGRAVAJU SA SA SUPARNICIMA: / Trojac MSN došao do 'stotke'

Image

Nogometaši Barcelone nastavili su s golijadom na utakmicama Primere, a pobjedom kod Eibara od 4:0, upisali su i 35. pobjedu za redom bez poraza, što je rekord Primere.

6.3.2016.
18:12
VOYO logo

Eibar nije bio dorastao suparnik, a Barcelona je igrala onoliko koliko joj treba. Trener Luis Enrique je umjesto Neymara uvrstio Munira, dok je Arda Turan zaigrao umjesto Inieste. U prvih 11 našao se i Ivan Rakitić, iako je zbog otekline na stopalu bio upitan njegov nastup. Prošlog je tjedna odradio tek jedan zajednički trening s momčadi, nakon što je dobio udarac u zadnjoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radoševiću žuti karton

Za Eibar je igrao Josip Radošević, igrač Napolija na posudbi u španjolskom prvoligašu. Zaradio je Radošević u 5. minuti žuti karton zbog igranja rukom, iako nije bilo namjere, nakon što mu je Munir prodao lažnjak.

U 8. minuti Barcelona je povela iz akcije koju je kreirao Rakitić. Odlično je pronašao Luisa Suareza na desnoj strani, Urugvajac ubacio za Munira kojem nije bilo teško svladati vratara Eibara za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/eBuL

Dva Messi, jedan Suarez

Sljedeća dva pogotka djelo su Lionela Messija, u 41. minuti i u 76., kad je bio precizan s bijele točke. Barceloninu večer na skromnom Eibarovom stadionu okrunio je Suarez pogotkom u 84. minuti, što je značilo da je nevjerojatni trojac MSN (Messi-Suarez-Neymar), ove sezone zabio točno 100 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svim natjecanjima, Suarez je zabio 42, Messi 35, a Neymar 23 gola. Čudesne brojke!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo