ONI ĆE IZVUĆI SPLIĆANE IZ KRIZE: / Novi predsjednik Hajduka predstavio osobe koje će spasiti klub

Image

Novi predsjednik Hajduka Ivan Kos predstavio je u klupskim prostorijama svoje nove savjetnike. Riječ je o Draženu Ninčeviću i Goranu Krizmaniću.

26.5.2016.
17:39
VOYO logo

''Hajduk ima viziju kako ćemo izgledati u budućnosti. Prošli tjedan smo dobili glavu u vidu predsjednika kluba, pa savjetnike, sada je na redu imenovanje sportskog direktora, pa ćemo s njim raspravljati o sadašnjem treneru Buriću. Danas smo tu da predstavimo gospodu Krizmanića i Nimčevića koji će nam sigurno puno pomoći'', rekao je Kos na predstavljanju savjetnika koji su potom preuzeli riječ.

"Bitno je da Hajduk zarađuje dobrim poslovanjem, a ne od transfera. U takvoj će se situacije moći odbiti transferi i zadržati mladi igrači", kazao je na svom predstavljanju Ninčević, inače porezni i pravni savjetnik u jednoj poznatoj kompaniji. Njemu je u Hajduku namijenjen isti posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loša financijska situacija

"Financijska situacija nije bajna i na tome bih se zadržao. Novca ima u limitiranim količinama, ali za plaće će biti. Rashodi su veći od prihoda i to moramo vraćati u normalu. Financijski dio uvelike utječe na sportski dio", rekao je Krizmanić, koji će u Hajduku imati ulogu savjetnika za strateško poslovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Hajduka poručio je da trenutno traje analiza stanja u klubu, ali da su to poslovne tajne. Rekao je i kako se klub trenutno bavi prijelaznim rokom, ali da niti o tome ne može ništa reći.

Hajduk je, inače, na svojoj stranici objavio biografije ludu koji će odlučivati o ključnim pitanjima kluba, a možete ih pročitati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo