ONI ĆE DONIJETI BILIĆU LIGU PRVAKA: / Ovih šest igrača glavna su meta West Hama

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Da Leicester nije na korak do osvajanja prvog naslova u povijesti, West Ham Slavena Bilića sigurno bi bio najveća priča ove godine.

1.5.2016.
9:00
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Drugi Bilićev cilj po dolasku bio je završiti iznad desetog mjesta. Oba su definitivno ostvarena, međutim u narednoj sezoni vlasnici su puno ambiciozniji te navijače žele počastiti pojačanjima zbog kojih će imati razloga dolaziti na Olimpijski stadion na koji klub prelazi ovog ljeta. Stoga je jedan engleski portal složio listu igrača s kojima bi Bilić mogao ostvariti snove navijača i vlasnika.

1. Theo Walcott

Arsenalov napadač više nije prvi izbor Arsenea Wengera s obzirom na pad u formi. Međutim Englezu je tek 27 godina i još uvijek ima što za ponuditi a za to mu je potrebno mjesto u početnoj momčadi što bi sigurno dobio u West Hamu. Neigranje u Arsenalu dovelo je u pitanje i njegov status u reprezentaciji i zbog svega toga mogao bi uskoro raskinuti ugovor s klubom unatoč tomu što mu on vrijedi još tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Andre-Pierre Gignac

Poznato je da je West Hamu potreban kvalitetan napadač tako da će tu biti sigurno promjena. Iako je Bilićeva želja Marseilleov Batshuayi, njega će teško dovesti pa se kao alternativa pruža Francuz. Prošlog ljeta na iznenađenje mnogih otišao je u meksički Tigres iako je prethodne sezone u dresu Marseillea dao 21 gol. U meksičkom prvenstvu također briljira te je za sada dao 24 gola u 29 nastupa zbog čega privlači brojnu pažnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Pablo Zabaleta

Možda se ovo čini kao veliko iznenađenja, no istina je da West Hamu treba kvalitetan branič koji bi spriječio curenje u obrani što se pokazalo posebno problematičnim u posljednjim utakmicama. U Manchester Cityju Zabaleta je ove sezone više na klupi nego na travnjaku pa bi on mogao biti jedno od rješenja za Bilića. Također ostala mu je još jedna godina ugovora a na ljeto dolazi Pep Guardiola pa bi se mogao odlučiti na primjenu sredine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Edin Džeko

BiH reprezentativac razočarao je u Romi te je već razgovarao sa sportskim direktorom Walterom Sabatinijem o odlasku iz kluba. Sam je priznao kako želi povratak u Englesku, a West Ham bi mogao ispuniti njegove ambicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Adrien Rabiot

PSG-ova veznjaka Bilić je želio i lani te se ljetos pisalo kako su predstavnici klubova razgovarali o transferu. Hrvatski stručnjak je njegov fan te bi im on znatno ojačao srednji red te bi mogao biti jedan od klučnih igrača kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6. Nolito

Na zimu se pričalo o njegovu povratku u Barcelonu. Također, Arsene Wenger bi želio vidjeti Celtinog dragulja u svojoj momčadi. Statistika govori da je u 25 utakmica dao 11 golova, a engleski mediji tvrde da se on na Bilićevoj listi kao glavna meta ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo