ON NIJE KAO BRUNO MARIĆ: / Turski sudac sve oduševio svojim potezom

Image
Foto: Screenshot

Suci su uglavnom nedodirljiva bića na nogometnom terenu. Boje se jedino delegata koji im daju ocjene, dok su na travnjaku drže iznad igrača i trenera, a često i nogometne igre...

30.9.2015.
11:00
Screenshot
VOYO logo

Na utakmici turskog prvenstva između Kasimpase i Rizespora, dosudio je jednaesterac za goste u zadnjoj minuti nakon očite glume napadača Leonarda Kweukea. Pritom je isključen vratar Kasimpase Koray Altinay, a "glumac" Kweuke je zabio s bijele točke nepravedno izboreni penal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac se svima ispričao

Očito je sudac odmah nakon utakmice pogledao snimku i shvatio što je učinio. Nakon utakmice, dok je trener Kasimapse Riza Çalimbay davao kratki intervju za televiziju, u kadar je uletio sudac Coban.

"Ispričavam se vama kao treneru, momčadi Kasimpase i Rizesporta i Turskom nogometnom savezu, kao i sudačkoj komisiji. Nakon ovog, moram razmisliti o svojoj budućnosti", izjavio je sudac i šokirao sve prisutne u tom trenutku, kao i gledatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Kasimpase džentlmenski je uzvratio:

'Trebamo ovakve ljude'

“Svi griješimo, ali činjenica da ste imali hrabrosti doći ovdje i sve priznati zaslužuje veliko poštovanje. Nemojte govoriti o odlasku iz sudačke profesije, naša liga treba više ljudi kao što ste vi", kazao je Riza Çalimbay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovako javno priznanje sudačke pogreške je presedan, Deniz Çoban zaslužuje uistinu svako poštovanje.

https://vine.co/v/exLgb72q6ga

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetili smo se i hrvatskog suca Brune Marića koji je dosudio jedanaesterac u zadnjoj minuti za Dinamo protiv Hajduka. Nakon toga, Marić je sazvao konferenciju za novinare, na kojoj je priznao da ne zna je li pogriješio jer nije i neće pogledati snimku, tvrdeći kako je u trenutku odluke bio uvjeren da je penal postojao.

Image
DINAMO ZAPUCAO JEDANAESTERAC! /

Sudac Marić napustio teren u pratnji zaštitara!

Image
DINAMO ZAPUCAO JEDANAESTERAC! /

Sudac Marić napustio teren u pratnji zaštitara!

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo