OKOLO NAOKOLO: / Zbog blokade granica pati i regionalna ABA liga

Image
Foto: Pixsell, filip Brala

Blokada hrvatsko-srpske granice osim ekonomsko-političkih posljedica, mogla bi utjecati i na sportske priredbe. Regionalna košarkaška ABA liga sljedećeg tjedna ulazi u svoju 15.

25.9.2015.
10:37
Pixsell, filip Brala
VOYO logo

Sezona počinje 1. listopada, a u prvom kolu nema ni jednog spornog gostovanja, Zato 6. listopada Crvena zvezda treba gostovati u Zadru. Košarkašima iz Srbije mogao bi se otegnuti put do Zadra, jer ukoliko ne mogu prijeći granicu na Bajakovu, morat će do Dalmacije putovati preko Bosne i Hercegovine.

Do Zadra preko Brčkog

To je zasad rješenje, ukoliko se situacije ne promijeni u sljedećih deset dana. S obzirom da su "zvezdaši" trenutačno u Zadru, gdje sudjeluju na jakom međunarodnom turniru, možd bi mogli razmisliti i produljiti boravak u tom gradu... Momčad je krenula na vrijeme na turnir, ali predsjednik Zvezde Nebojša Čović je do Zadra došao prelazeći granicu kod Brčkog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Putovanje sportašima jest otežano, ali nije nemoguće. Mi u ovaj petak u Zagrebu imamo Skupštinu klubova ABA lige i čelnici iz Srbije doći će preko Bosne. A u Hrvatsku i Sloveniju može se i preko Mađarske", kazao je Mladen Veber, Cedevitin predsjednik i dopredsjednik ABA lige za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo