OGLASIO SE OGORČENI DEJAN LOVREN: / 'Sve su to laži, nisam se rugao izborniku Čačiću"

Image
Foto: Pixsell, Luka Stanzl
17.5.2016.
17:12
Pixsell, Luka Stanzl
VOYO logo

Vijest su prvi plasirali engleski mediji, a potom su je prenijeli i domaći. Kako se sada pokazalo, na lažnom Instagram profili Dejana Lovrena objavljena je snimka njegovih nastupa ove godine za Liverool dok je ispod nje bila fotografija začuđenog izbornika. Ubrzo je post izbrisan.

"S obzirom da su se u javnosti pojavile lažne objave prenesene s društvenih mreža, želim istaknuti da je JEDINI moj aktivan profil na društvenim mrežama ovaj na Facebooku! Svi ostali profili na društvenim mrežama s mojim imenom su LAŽNI!", objavio je Lovren na svom Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrata i dalje otvorena

Čačić je , inače, na konferenciji za novinare prilikom predstavljanja popsa za Euro posvetio koju riječ i otpisanom braniču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nikada nisam rekao da su Lovrenu vrata reprezentacije zatvorena, nego da će jednog dana morati shvatiti kako mora biti dio momčadi. Onda će vjerojatno naći načina da se približi reprezentaciji”, poručio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do svađe između dvojca došlo je tijekom prijateljske utakmice između Hrvatske i Mađarske kada je branič samoinicijativno prekinuo zagrijavanje tijekom drugog poluvremena utakmice u Budimpešti (1-1) i sjeo na klupu. Nakon toga je navodno tražio garancije da će biti u početnom sastavu na Euru, ali je izbornik na kraju odlučio da ga zbog nepoštivanja više neće pozivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo