ODLIČNE VIJESTI O MODRIĆU: / To smo čekali čak 88 dana!

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić (29) vratio se punim treninzima nakon ozljede desnog koljena koja ga je 88 dana držala izvan terena, priopćio je španjolski nogometni velikan Real Madrid.

14.7.2015.
17:33
AFP
VOYO logo

Modrić je u Melbourneu, gdje se momčad nalazi na pripremama, u utorak trenirao punim intenzitetom s ostalim igračima. To mu je prvi trening na terenu od 18. travnja kada mu je stradalo koljeno u ligaškoj utakmici protiv Malage. Nogometaši Reala u nedjelju su napustili Madrid u kojem temperature premašuju 40 stupnjeva Celzijevih i stigli u Australiju na samo 7 stupnjeva.

Igrači su nakon zagrijavanja vježbali u teretani, a zatim izašli na igralište gdje su izvodili vježbe s loptom, a na kraju međusobno i zaigrali. Modrić je bio u momčadi s Cristianom Ronaldom, Sergiom Ramosom, Iscom, Illaramendijem, Nachom te igračima iz podmlatka Odegaardom, Llorenteom, Lazom i Vázquezom. Pomoćnici novog trenera Rafaela Beniteza pri tom su tražili intenzivno trčanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu Real Madrid igra prijateljsku utakmicu protiv Rome, što bi Modriću mogao biti prvi susret nakon ozljede. Šest dana kasnije čeka ga susret protiv Manchester Citija, a momčad zatim putuje u Kinu. Igrači Real Madrida počeli su pripreme prošli četvrtak u Madridu, no Modrić je na madridski aerodrom Barajas sletio tek u subotu popodne. Prema pisanju hrvatskih medija zbog upale uha je ostao duže u Zadru. Real Madrid je odbio potvrditi informaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo