OBRAČUN U TUNELU: / Guardiola zbog krvničkog starta 'poludio' na De Jonga

Image
Foto: AFP

Burna je bila utakmica između Bayerna i Milana u polufinalu Audi kupa, Bavarci su slavili s uvjerljivih 3:0, a utakmicu je obilježio sukob Pepa Guardiole i Nigela de Jonga.

5.8.2015.
9:34
AFP
VOYO logo

Bayernov trener je na poluvremenu "poludio" je na Nizozemca koji je u 20. minuti ozlijedio Joshuu Kimicha. De Jong je poznat kao grub igrač, a pamtimo ga i po udaru u prsa Španjolca Xabija Alonsa u finalu SP-a 2010. godine.

Mihajlović: Ovo nije balet

Guardiola je ludovao kad je nastradao mladi njemački veznjak, a na poluvremenu je u tunuelu tražio De Jonga. Sukob su spriječili igrači Milana, koji su ga držali dalje od Guardiole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/eHUXzIdtBv7

"Htio sam De Jongu reći kako sam žalostan zbog Joshue. On neće igrati u finalu. Za njega mogu reći da će biti jedan od najboljih njemačkih igrača u sljedećih deset godina", rekao je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratio mu je trener Milana Siniša Mihajlović. "Mi smo igrali nogomet, ovo nije balet i prekršaji su dio igre. Ovo nije prijateljska utakmica, već pripremni turnir za sezonu."

Prekrasan volej Lewandowskog

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je s 3:0 pobijedio Milan, strijelci za domaćina bili su Bernat (24.), Götze (74.) i Lewandowski (85.) koji je prekrasnim volejem postavio konačni rezultat.

Bavarci će u finalu Audi kupa igrati protiv Reala (20.45), dok Milan i Tottenham igraju za treće mjesto (18.15).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo