OBRAČUN NAJBOLJIH HRVATSKIH TENISAČA: / Čilić bolji od Karlovića, gazi prema završnom Mastersu

Image

Nakon osvojenog ATP turnira u Baselu, Marin Čilić nastavio je s dobrim igrama na pariškom Mastersu 1000. U hrvatskom obračunu 2.

2.11.2016.
15:02
VOYO logo

Bio je to njihov peti dvoboj i treća Čilićeva pobjeda.

U prvom setu obojica su čvrsto držali servise, a Čilić u devetom gemu nije uspio na servis Karlovića iskoristiti dvije break lopte. Tada je proradio i servis Karlovića koji sa četiri asa odvodi set do tie-breaka u kojem je više koncentracije imao Čilić. Marin kod vodstva od 6:5 nije uspio iskoristiti svoj servis, ali mu je to uspjelo kod vodstva od 8:7 kada osvaja deveti poen s kojim za sat vremena igre osvaja prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu Čilić već u petom gemu radi prvi break, a u sedmom po drugi put osvaja gem na Karlovićev servis nakon čega Međugorac sa lakoćom osvaja drugi set sa 6:2.

U 3. kolu protiv Goffina

Čilić je zadržao izglede za plasman na završni Masters. Trenutačno je 10. na ATP i deveti na Race ljestvici, koja odlučuje o putnicima u London. U pariškom Bercyju ovisi o rezultatima Čeha Berdycha koji ne bi smio doći do finala te Belgijca Goffina koji ne bi smio osvojiti turnir. Upravo protiv Goffina Čilić igra u 3. kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo