NOVI SLALOMSKI KRALJ: / Kristoffersen ponovno bolji od dosad nepobjedivog Hirschera

Image
Image

Norvežanin Henrik Kristoffersen pobjednik je slaloma u švicarskom Adelbodnu, 16. utrke Svjetskog kupa skijaša.

10.1.2016.
15:21
VOYO logo

Norvežanin je nakon prve vožnje bio treći, no sjajnim drugim nastupom probio se na sam vrh poretka. Drugi je bio Austrijanac Marcel Hirscher sa šest stotinki sekunde zaostatka, dok je vodeći nakon prve vožnje Rus Aleksandar Horošilov završio kao treći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kostelić i Zubčić nisu završili prvu utrku

Hrvatski skijaši su nažalost, još jednom podbacili. Ivica Kostelić nije uspio završiti prvi adelbodenski slalom, kojeg je osvojio 2011. godine. Do cilja nije uspio doći ni Filip Zubčić, dok je utrku jedini od hrvatskih skijaša okončao Natko Zrnčić Dim i to na 53. mjestu s zaostatkom od 5.58 sekundi.

Hirscher vodi u ukupnom poretku, Kristoffersen u slalomu

U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi Hirscher sa 801 bodom, drugi je Norvežanin Aksel Lund Svindal sa 636 bodova, a treći je Kristoffersen sa 571 bodom. Filip Zubčić je na 71. mjestu sa 42 boda, a Natko Zrnčić Dim zauzima 118. mjesto sa šest bodova. U slalomu vodi Kristoffersen sa 380 bodova, Hirscher je drugi sa 40 bodova manje, a treći je Horošilov sa 174 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muška karavana ostaje u Švicarskoj. Od 15, do 17. siječnja u Wengenu su na rasporedu kombinacija (15.1), spust (16.1) i slalom (17.1.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo