UTAKMICE VATRENIH VRAĆAJU SE NA HRT: / `To je važno za hrvatski nogomet`

Image
Foto: Krasnodar Peršun za HRT

Utakmice nogometne reprezentacije vraćaju se na Hrvatsku radioteleviziju jer je HRT s Hrvatskim nogometnim savezom potpisao sporazum o suradnji.

16.3.2016.
13:29
Krasnodar Peršun za HRT
VOYO logo

Podsjetimo, u posljednje vrijeme odnosi između HNS-a i HRT-a nisu bili pretjerano dobri, tako da je prijenos prijateljske utakmice protiv Rusije završio na jednoj privatnoj televiziji. Predsjednik HNS-a Davor Šuker tada je financijsku ponudu HRT-a za prijenos utakmice ocijenio neprihvatljivom.

Četiri susreta

Iz HNS-a su potvrdili da je potpisan sporazum s HRT-om. Na službenoj stranici Hrvatskog nogometnog saveza piše kako je riječ je o utakmicama koje će hrvatska nogometna reprezentacija igrati s Izraelom 23. ožujka u Osijeku, s Mađarskom 26. ožujka u Budimpešti te s još dvjema reprezentacijama koje će naknadno potvrditi HNS, a igrat će se krajem svibnja odnosno početkom lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je i šira poruka. Ovo je poruka da sport vraćamo našim gledateljima, vraćamo ga na male ekrane svjesni važnosti naše suradnje i trenutka u kojemu se ona događa. Želimo da ovaj prvi ispit ne bude i jedini koji smo položili, nego i da položimo sve ostale koji će biti pred nama, a sve u interesu naših gledatelja koji zaslužuju na našim programima pratiti sve što rade Hrvatski nogometni savez i hrvatska reprezentacija", izjavio je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

`Želim da svi uživaju`

Sreću sporazumom nije skrivao niti predsjednik HNS-a Šuker. "Za hrvatski je nogomet važno da se vrati na Hrvatsku radioteleviziju. Želim da svi uživaju u predstojećim utakmicama, od Osječana u Gradskom vrtu do gledatelja prijenosa ove četiri utakmice. Vjerujem da ćemo imati još dva atraktivna protivnika krajem svibnja i početkom lipnja kao dio priprema naše reprezentacije za Euro", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo