UTAKMICE VATRENIH VRAĆAJU SE NA HRT: / `To je važno za hrvatski nogomet`

Image
Foto: Krasnodar Peršun za HRT
Image
Foto: Krasnodar Peršun za HRT

Utakmice nogometne reprezentacije vraćaju se na Hrvatsku radioteleviziju jer je HRT s Hrvatskim nogometnim savezom potpisao sporazum o suradnji.

16.3.2016.
13:29
Krasnodar Peršun za HRT
VOYO logo

Podsjetimo, u posljednje vrijeme odnosi između HNS-a i HRT-a nisu bili pretjerano dobri, tako da je prijenos prijateljske utakmice protiv Rusije završio na jednoj privatnoj televiziji. Predsjednik HNS-a Davor Šuker tada je financijsku ponudu HRT-a za prijenos utakmice ocijenio neprihvatljivom.

Četiri susreta

Iz HNS-a su potvrdili da je potpisan sporazum s HRT-om. Na službenoj stranici Hrvatskog nogometnog saveza piše kako je riječ je o utakmicama koje će hrvatska nogometna reprezentacija igrati s Izraelom 23. ožujka u Osijeku, s Mađarskom 26. ožujka u Budimpešti te s još dvjema reprezentacijama koje će naknadno potvrditi HNS, a igrat će se krajem svibnja odnosno početkom lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je i šira poruka. Ovo je poruka da sport vraćamo našim gledateljima, vraćamo ga na male ekrane svjesni važnosti naše suradnje i trenutka u kojemu se ona događa. Želimo da ovaj prvi ispit ne bude i jedini koji smo položili, nego i da položimo sve ostale koji će biti pred nama, a sve u interesu naših gledatelja koji zaslužuju na našim programima pratiti sve što rade Hrvatski nogometni savez i hrvatska reprezentacija", izjavio je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

`Želim da svi uživaju`

Sreću sporazumom nije skrivao niti predsjednik HNS-a Šuker. "Za hrvatski je nogomet važno da se vrati na Hrvatsku radioteleviziju. Želim da svi uživaju u predstojećim utakmicama, od Osječana u Gradskom vrtu do gledatelja prijenosa ove četiri utakmice. Vjerujem da ćemo imati još dva atraktivna protivnika krajem svibnja i početkom lipnja kao dio priprema naše reprezentacije za Euro", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo