BOXING DAY: / Novi menadžer, isti problemi: Crystal Palace remizirao i nastavio s negativnim trendom

Image
Foto: AFP, OLLY GREENWOOD

U prvoj utakmici 18. kola Premier lige, Watford je u ponedjeljak na svom stadionu remizirao s Crystal Palaceom 1-1.

26.12.2016.
15:40
AFP, OLLY GREENWOOD
VOYO logo

Počeo je Boxing Day i završila je prva utakmica ovog ludog blagdanskog dana u Premier ligi. Remijem 1-1. Debi na klupi Crystal Palacea imao je bivši izbornik Engleske Sam Allardyce, čovjek koji je morao napustiti kupu Gordi Albiona nakon samo 67 dana na njoj.

Naime, Allardyce je uhvaćen kako s lažnim konzorcijem s Dalekog istoka, koji su glumili novinari Daily Telegrapha, dogovara transfere igrača, a snimljene su i njegove izjave u kojima omalovažava svog prethodnika Roya Hodgsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko dana Sam Allardyce preuzeo je klupu Crystal Palacea, momčadi koja nema dobru obranu i koja je do ovog sraza primila 32 gola u 17 utakmica u prvenstvu. Međutim, novi menadžer nije uspio probuditi momčad i nakon 365 dana Crystal Palace nije uspio ne sačuvati mrežu netaknutom.

Novi menadžer, stari problemi, rekli bi smo. No, kako Daily Mail izvještava, Allardyce je napravio mali pomak u igri momčadi jer su njegovi nogometaši kontrolirali susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sam Allardyce nije tip menadžera koji ne cijeni bod u gostima", ističe Daily Mail.

Palace je poveo u 27. minuti golom Yohana Cabayea, dok je Watford izjednačio u 71. minuti preko Troya Deeneya koji je zabio stoti pogodak u karijeri, svoj 11 ove sezone, čime je na ljestvici strijelaca ispred Girouda s 9, Martiala s osam i Rooneya sa sedam golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crystal Palace je u 37. minuti mogao povesti i 2-0, ali je udarac s bijele točke koji je izveo najbolji igrač Palacea Christian Benteke obranio vratar Heurelho Gomes. Watford je imao i nesreću u ovoj utakmici. U 14. minuti, zbog ozljede Watford je ostao bez dvojice igrača, Daryla Janmaata i Valona Behramija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo