NOVE VIJESTI IZ RUSIJE: / Nastavljaju se Medveščakovi problemi

Image
Foto: PIXSELL, Goran Jakus

Prošlo je mjesec dana, a uprava hokejaša Medveščaka nije došla do dogovora oko otplate dugova s bivšim igračima.

2.12.2015.
20:43
PIXSELL, Goran Jakus
VOYO logo

Podsjetimo, klub samo za prošlu sezonu dvanaestorici igrača duguje oko 4,260.000 kuna. Zbog neisplate dugovanja, KHL je prije mjesec dana odrezao suspenziju Medveščaku, Zagrepčani više ne mogu dovoditi nove igrače. Sve dok ne isplate stare. Sa bivšim igračima, očito, nema ništa novog. Kako piše ruska agencija TASS, nije (još) postignut dogovor oko obročne otplate duga. Medveščak, prema ruskim izvorima, svojim bivšim igračima nudi isplatu duga do jeseni 2016. godine, a hokejaši i njihov Sindikat koji predvodi Andrej Kovalenko ne pristaju na rok dulji od svibnja.

Financijski problemi su realnost u ligi, problema uz 'medvjede' imaju i drugi klubovi. Jer su četiri momčadi početkom studenog dobile suspenziju. Admiralu i Sibiru ona je već ukinuta jer su podmirili dugove, a Slovan iz Bratislave je navodno postigao dogovor s bivšim igračima. Novo žarište je nastalo u Sočiju, koji navodno ove sezone od rujna nije ništa platio igračima, ali je obećana isplata zaostataka prvih dana prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprkos novčanim problemima Zagrepčani su u velikoj borbi za prolazak u doigravanje. Medvjedi su trenutno na osmom mjestu Zapadne konferencije, s dva boda, ali i utakmicom više od Dinama iz Minska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo