NOVAC MU NIJE BIO NAJVAŽNIJI: / Otkrivena tajna Pjacinog transfera u Juventus

Image
Foto: screenshot

Marko Pjaca postao je najveći Dinamov transfer u povijesti, 20-godišnji napadač postao je prošlog tjedna novi član Juventusa za 23 milijuna eura.

25.7.2016.
17:05
screenshot
VOYO logo

U igri je dugo bio još jedan talijanski velikan - Milan - ali je Pjaca ipak odabrao Juventus koji je i dalje favorit u talijanskom prvenstvu, s velikim ambicijama i u Ligi prvaka.

U Milanu bi bolje zarađivao

Upravo je ambicija i mogućnost osvajanja trofeja presudila u Pjacinom izboru, iako je Milan nudio veću plaću bivšem dinamovcu. Potvrdio je to Dinamov financijski direktor Matej Škegro u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njemu novac nije bio primaran jer je odbio Milan u kojemu bi bolje zarađivao. Pjaca je želio doći u najbolji klub i dokazati se u takvoj konkurenciji. Novac mu nije bio primaran jer je pun samopouzdanja. Svjestan je kako mu ništa u životu neće pobjeći", kazao je Škegro.

Plaća dva milijuna eura godišnje

"Gledao sam ga u Torinu. Taj metež koji je nastao oko njega nešto je što je zaslužio ponašanjem, radom, treningom. Nikada nije bio sklon pritiscima, izabrao je normalan put, a tržište je to prepoznalo i reagiralo", izjavio je Matej Škegro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca bi prema nekim navodima u Juventusu trebao zarađivati dva milijuna eura godišnje uz još pola milijuna mogućih bonusa.

. On je želio doći u najbolji klub i dokazati se u takvoj konkurenciji. Novac mu nije bio primaran jer je pun samopouzdanja i svjestan kako mu ništa u životu neće pobjeći."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo