NOVA ZVIJEZDA JUVEA: / 'Bilo mi je sjajno upoznati Mandžukića...'

Image

Za razliku od njegovih novih suigrača koji su na pripremama u Hong Kongu, novi napadač Juventusa Gonzalo Higuain nalazi se u Torinu.

29.7.2016.
19:26
VOYO logo

Otkako je potpisao za talijanske prvake podigla se prašina jer je došao iz redova najvećih im rivala, Napolija. Iz bivšeg kluba dalis u mu do znanja da je izdajica, a i njegov slavni sunarodnjak i legenda Napolija Diego Maradona poručio mu je da se iz Napolija ne ide u Juventus jer 'oni mrze taj klub.

No, Argenticu to ništa ne smeta te je sretan što je prešao u redove ovog velikana za 90 milijuna eura, što je treći najskuplji transfer u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Del Piero inspiracija

"Stvarno sam sretan što sam ovdje. Nadam se da ćemo uživati u sjajnoj sezoni i godini zajedno. Tri sam puta igrao na ovom stadionu, a sada ću imati priliku nastupati ovdje svakog tjedna. Nevjerojatan je i nadam se da ću imati puno razloga za slavlje ovdje sljedeće sezone", kazao je Higuain u razgovoru za klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najviše sam se u Juventuusu divio Alessandru Del Pieru. Imao sam priliku igrati protiv njega, a divim mu se i zbog svega što je napravio u karijeri. On mi je inspiracija", poručio je napadač te je progovorio kako mu je bilo upoznati nove suigrače.

"Do sada sam upoznao Marchisija, Alvesa, Lichtsteinera i Mandžukića. Stvarno je bilo sjajnio. Rekli su mi kako je ovo veliki klub i da u svlačionici svi dišu kao jedan i da od samog starta imaš osjećaj da si doma", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo