NOVA MESSIJEVA ŽRTVA: / Argentinci otkrili zašto kapetan Intera ne igra za reprezentaciju

Image
Foto: AFP, JONATHAN DANIEL

Argentinskoj nogometnoj reprezentaciji opasno je ugrožen nastup na sljedećem svjetskom prvenstvu u Rusijji.

13.10.2016.
21:17
AFP, JONATHAN DANIEL
VOYO logo

U posljendje tri kvalifikacijske utakmice osvojili su samo tri boda. U posljednjoj od njih bez Lionela Messija u sastavu Argentina je izgubila 1:0 od Paragvaja te je trenutno peta na tablici.

Loši rezultati razbjesnili tamošnju javnost koja se pita kako to da Mauro Icardi, koji igra u životnoj formi u Interu i dalje ne dobiva poziv u nacionalnu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor na to pitanje stigao je u argentinskom showu 'Debate Final'. Naime, oni tvrde da je Lionel Messi razlog zbog kojeg je Icardi odigrao samo osam minuta za Argentinu i to prije tri godine u protiv Urugvaja u kvalifikacijama za SP u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je, naime, prijatelj s Maxijem Lopezom, bivšim suigračem iz Barcelone. Kao što je poznato Icardi je ušao u vezu s Lopezovom suprugom Wandom Narom dok je dvojac igrao u Sampdoriji.

Par je zbog toga prošaop dosta mučan razvod, nakon čega je Icardi stupio u brak s Lopezovom bivšom suprugom. Nara je u novi brak dovela troje djece koje je dobila s Lopezom, dok je s Icardijem dobila kćer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je Icardi napravio Lopezu navodno je Messi loše primio pa upravo zbog toga blokira Interovog kapetana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno ovakve priče treba uzeti s dozom opreza, ali nije loše za napomenuti da se o Messijevoj moći klubu i reprezentaciji dosta pisalo. Tako je svojevremeno objavljeno da je on razlog zbog kojeg Tevez nije imao pristup reprezentaciji, kao i to da su Barcelonu zbog Messija morali napustiti Zlatan Ibrahimović, David Villa i Samuel Eto'o.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo