'Šamaranju' nema kraja: I Zvone Boban se prestao čuditi

Poraz Milana u Udinama protiv domaćeg Udinesea nije iznenadio Zvonimira Bobana. Boban je nakon susreta u studiju SkySporta dodao kako je Milanov najveći problem što nema pravi momčadski nastup.

10.3.2014.
13:53
VOYO logo

Pogodak Antonija Di Natalea sredinom drugog poluvremena srušio je Milan u Udinama, a Boban je nakon susreta istaknuo kako je očito da je pred Clarenceom Seedorfom još puno posla.

"Seedorf je odlučio odmarati neke igrače prije susreta u Madridu protiv Atletica i ovo je očekivana izvedba. Problem Milana je izostanak momčadske igre, svi odrađuju ono što se od njih traži, ali nedostaje kohezije u momčadi. Seedorf će morati puno raditi na tome", rekla je bivša zvijezda Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz u Udinama dodatno je udaljio milansku momčad od europskih pozicija. Trenutačno se nalazi na desetom mjestu sa zaostatkom za petoplasiranim Interom od devet bodova.

//rutube.ru/video/embed/6853528

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bio drugi poraz Milana u nizu u Serie A, prije tjedan dana porazio ga je na San Siru Juventus, a sada je to učinio i Udinese.

Pred Seedorfom je težak tjedan, prvo ga u utorak očekuje uzvrat osmine finala Lige prvaka u Madridu, a zatim će na svom travnjaku u nedjelju igrati protiv Parme koja je u velikom naletu i ne zna za prvenstveni poraz još od početka studenog prošle godine kada je na Enniju Tardiniju slavio Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo