Žuti poručio Zvezdi: 'Nadam se da nećemo na sud'

Tek što je napustio mjesto trenera Crvene zvezde, Robert Prosinečki objavio je da mu beogradski klub duguje 280 tisuća eura zaostalih plaća.

5.9.2012.
11:01
VOYO logo

"Nadam se da zbog mojih potraživanja nećemo morati na sud ili da neću morati otpisivati dugove", istaknuo je Žuti, na što je dobio brzi odgovor:

"Mi smo svojih obaveza svjesni, sve je definirano kada smo raskidali ugovor s Prosinečkim. Točno se zna iznos dugovanja, kao i dospijeće obaveza", istaknuo je tajnik Zvezde Pantović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uprava kluba s Marakane napominje da će iznos od 280 tisuća eura koje duguju Prosinečkom isplatiti u ratama do siječnja 2013. godine, no hrvatski strateg se boji da će to biti teško jer poznaje situaciju u klubu. Naime, u Zvezdi se u posljednje vrijeme živi jako teško, a plaće kasne čak sedam mjeseci.

"Najkasnije do četvrtka bit će isplaćena jedna zaostala plaća. Ljudi u klubu su naš prioritet i nedopustivo je da ne primaju plaću, a pritom obavljaju sve svoje dužnosti. Nastojat ćemo to sanirati u što kraćem roku jer želimo biti korektni prema svima", napomenuo je Pantović, prenose srpski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo