'Da ti srce pukne! Ronaldo i Messi nisu strojevi!'

Nekadašnji trener Hajduka Zoran Vulić jako dobro poznaje španjolski nogomet, jer je dugo godina igrao u Primeri.

26.4.2012.
11:49
VOYO logo

"Ovo je bilo da ti srce pukne, sve za deset, kakva utakmica! Jednostavno, čovjeku je žao kad je završila, bila je to prava drama, nešto što samo nogomet može ponuditi. Rijetko kad se viđa ovakva utakmica", istaknuo je Vulić svoje dojmove o dvoboju na Bernabeu i nadodao:

"Zasluženo je Bayern prošao u finale, u dvije utakmice bio je bolji. Imao je veći posjed lopte u Madridu, a rijetke su momčadi koje dominiraju Realu na njegovom terenu. Real je otvorio utakmicu baš kako treba, ali onda je Bayern uzeo stvar u svoje ruke. Nije svojstveno Mourinhovim trenerskim postulatima da ne iskoristi prednost od 2:0. Imao je idealnu prigodu igrati onu svoju igru na kontru i polukontru. Ali, Bayern je bio odličan, čudesan", smatra Zoki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Y927VI88NW6vSpzC

Do utorka nitko nije očekivao kako finale ovogodišnje Lige prvaka mogli igrati Bayern i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijao sam za španjolski finale, ali zasluženo su Englezi i Nijemci u finalu. Po meni, ona utakmica u subotu između Barcelone i Reala, koja je odlučivala o tituli, ostavila je traga na obje momčadi. Ne fizički nego emocionalno, sada se vidi da igrači poput Messija i Ronalda nisu strojevi", istaknuo je Vulić.

Nekoliko je riječi posvetio i Ronaldu koji je na kraju postao jedan od tragičara, ali i našem dvojcu u bavarskom sastavu koji nisu dočekali svoju priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povijest se ponavlja, uvijek je tako, najbolji promašuju jedanaesterce kad je najvažnije. Ali, to je tako, veliki je pritisak na njima. Žalim što Olić i Pranjić nisu ušli ni minute. Ali, razumijem njihovog trenera, igrao je s onima u koje ima najviše povjerenja, ova utakmica za Bayern je bila sve", zaključio je Vulić u razgovoru za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo