ZORAN MAMIĆ U ČUDU: / 'Kapetan Dinama da se ne nada pozivu reprezentacije Hrvatske?'

Image

Hrvatski prvak Dinamo u 26. kolu HNL-a na Maksimiru dočekuje sedmoplasiranu momčad prvenstva Slaven Belupo.

5.3.2016.
14:19
VOYO logo

Iako Slaven Belupo nije više onako dobar kao što je to bio slučaj u prošlosti, Zoran Mamić poziva na oprez.

"Igramo protiv Slavena koji je odigrao sjajno protiv Zagreba u prošlom kolu. Imaju par interesantnih igrača koji mogu svima napraviti probleme, a mi želimo nastaviti seriju pobjeda i održati ako ne i povećati prednost", izjavio je Mamić, pišu službene klupske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca igra u sjajnoj formi

Loša vijest za Modre je i ta da ne mogu računati na usluge kapetana Domagoja Antolića i Sigalija, koji su u četvrtak u Puli protiv Istre 1961. dobilo kartone. Dobra vijest je, pak, da se u sastav vraćaju Taravel i Ćorić, a određenu minutažu će dobiti i još jedan povratnik od ozljede, čileanski reprezentativac Henriquez koji se želi vratiti svojim starim golgeterskim navikama. Uz to, jučer se iz Portugala vratio Goncalo i njegov oporavak ide jako dobro.

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Marko Pjaca u dresu Dinama

Dinamo protiv Slaven Belupa lovi svoju 11 uzastopnu pobjedu. U Maksimirskoj 128 sretni su što je Marko Pjaca u sjajnoj formi. Pjaca je zabio dva pogotka u dvije uzastopne utakmice i ponajbolji nogometaš Modrih sad je na ukupno 6 golova u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MODRI JURE PREMA NASLOVU: /

Pjaca srušio Splićane u Maksimiru

Mamić objasnio zamjenu Fernandesa

"Ima tek 20 godina, još puno karijere je ispred njega i sigurno da će napredovati iz dana u dan", daje do znanja Mamić i objašnjava zamjenu Fernandesa samo par minuta prije kraja prvog dijela u srazu protiv Splita.

"Morate njega pitati kako je on to doživio, a ja sam ga izvadio jer nije bio dobar. Netko na kritiku reagira dobro, a netko loše… Vidjet ćemo, a naravno da je u interesu svih nas da shvati to na najbolji mogući način i bude bolji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

U ponedjeljak izbornik Ante Čačić objavljuje popis igrača za sljedeće dvije prijateljske utakmice, a na pitanje "koliko igrača Dinama očekuje na popisu" trener Mamić je kazao:

Nahvalio Hajduk, ali...

"Nekoliko. Sada je ovo ispalo simpatično, ali budimo malo ozbiljni. Znači, imamo momčad koja dominira u prvenstvu, ima kvalitetu kakvu ima i naravno da zaslužuje igrače u reprezentaciji. Napravit ću medvjeđu uslugu bilo kojem igraču, ali reći ću da sam vidio podcjenjivačko pitanje našem kapetanu "nadaš li se pozivu?" Pričamo o kapetanu Dinama, nosiocu naše igre i sjajnom igraču… A on je samo jedan primjer".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Okupljenje novinare je zanimalo i što Mamić misli o slabijim rezultatima Hajduka u nastavku sezone.

"Hajduk ima veliko ime i navijače iza sebe, ali nemaju tako širok kadar igrača, a odlaske nikada nije lako nadoknaditi i već sam rekao da je za mene Rijeka naša druga najbolja momčad", zaključio je trener Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo