ŽIVI NOGOMET 24 SATA NA DAN: / Pep otkrio tko je najveći profesionalac kojeg je trenirao

Image
Foto: AFP

Bayernov trener Pep Guardiola bio je vrlo raspoložen na konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Bochuma u četvrtfinalu Njemačkog kupa.

10.2.2016.
8:52
AFP
VOYO logo

Brojne je zvijezde vodio katalonski stručnjak u Barceloni i Bayernu. Nikad nije skrivao oduševljenje čudesnim Lionelom Messijem i nogometnom inteligencijom Xavija i Philippa Lahma, ali najveći profesionalac za njega je - Robert Lewandowski.

"Nikad nije ozlijeđen"

Poljski napadač, koji je u Bayernu naslijedio našeg Marija Mandžukića, ove je sezone u velikoj formi. U 29 nastupa u svim natjecanjima postigao je čak 27 pogodaka, a njegovih pet golova u devet minuta utakmice protiv Wolfsburga nogometni fanatici vjerojatno nikad neće zaboraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogomet je u njegovim mislima 24 sata dnevno. Pravilno se hrani, spava, trenira. Nikad nije ozlijeđen jer je fokusiran na te stvari. Zna što je važno da bi bio u najboljoj formi", istaknuo je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema sumnje da će 27-godišnji Poljak predstojeće ljeto biti meta mnogih klubova. Real Madrid se spominje već dulje vrijeme, a nije isključeno ni da će ga Guardiola pokušati odvesti sa sobom u Manchester City. No, posljednju će riječ imati Bayern koji se sasvim sigurno neće olako odreći jednog od najboljih napadača današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo