ZINEDINE ZIDANE REKAO NE: / Osvanuo video reakcije Ronalda kad je saznao da neće igrati protiv Cityja

Image
Foto: Screenshot: You Tube
28.4.2016.
19:35
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ronaldo nije nastupio protiv Cityja zbog ozljede mišića, a njegov nedostatak itekako se osjetio. Ne samo u Real Madridu u rezultatskom smislu, nego općenito u ovoj utakmici. Susret Manchester Cityja i Real Madrida bio je jedan od najdosadnijih utakmica ove sezone u Ligi prvaka, a tome ide u prilog i neigranje Ronalda, najboljeg strijelca ove sezone u ovom elitnom klupskom natjecanju s 16 golova na kontu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane nije htio riskirati

Zidane nije htio riskirati sa svojim najboljim igračem, jer mu je potreban za uzvrat na Santiago Bernabeu sljedećeg tjedna, kao i za eventualno finale Lige prvaka 28. svibnja na San Siru u Milanu, naravno ako Real izbori finale.

Francuski stručnjak je i sam kazao kako je Ronaldo htio zaigrati, ali jednostavno rizik od pogoršanja ozljede bio je preveliki. Portugalac je tip igrača koji želi igrati u svakoj utakmici, ali ovoga puta je ostao bez minuta u Realovom dresu i to u važnom dvoboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam htio riskirati s Cristianom. Nije se slagao s odlukom, ali želimo da se što prije oporavi. Želimo da bude s nama u uzvratu i mislimo da bi se trebao oporaviti do tada".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan i za uzvrat na Bernabeu

Njegovo neslaganje i reakcija vidjivi su u videu koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojem se po njegovom izrazu lica i gestikulaciji jasno vidi tuga i razočaranje što neće nastupiti protiv Cityja.

Marca tvrdi da nije sigurno da će se CR7 oporaviti niti do uzvrata jer se ponovno ozljedio, i to na treningu i sad u klubu sa strepnjom iščekuju rezultate pretraga. Gotovo je sigurno da neće igrati protiv Sociedada u subotu, a nastup protiv Cityja pod ozbiljnim je upitnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo