ZIDANE PROGOVORIO O INCIDENTU KOJI JE ODJEKNUO ŠPANJOLSKOM: / Laže li trener Real Madrida?

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Trener Real Madrida Zinedine Zidane progovorio je o 'incidentu' s Alvarom Moratom.

17.5.2017.
12:12
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Napadač Real Madrida Alvaro Morata odbio je pozdraviti trenera Zinedine Zidanea u susretu 37. kola Primere protiv Seville (4-1 za Los Blancose), koji se odigrao protekle nedjelje. Ovaj incident odjeknuo je Španjolskom.

Marca pisala da je bio ljut na izmjenu

Pa je tako ugledna Marca u ponedjeljak pisala kako je Morata bio jako ljut zato što je bio zamijenjen u 60. minuti za Lucasa Vazqueza koji je oduševio stratega Kraljeva svojim igrama ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, Morata nije odzdravio svojem treneru koji mu je pružio ruku, iako je vidio pozdrav. Samo je blijedo prošao pokraj njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađanja medija

Kamere su uspjele uhvatiti taj detalj, a mediji su počeli nagađati da bi Morata uz Jamesa Rodrigueza lako mogao biti taj koji će napustiti Santiago Bernabeu ovog ljeta? Tako je Zidane, na jučerašnjoj presici uoči zaostalog susreta 21. kola Primere protiv Celte, progovorio o ovom incidentu.

"Nije bio ljut na mene. Bio je ljut na nešto drugo. Ne znam na što. To se događa. Razgovarali smo i to je iza nas", kazao je Zidane, prenosi madridski AS. Međutim, postoji mogućnost kako je Zidane lagao kad je pričao o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morata nije zadovoljan statusom kod Zidanea

Pitate se zašto? Naime, Morata nije zadovoljan svojim statusom kod njega. Benzema je u prednosti. Francuz je ove sezone ukupno odigrao 2999 minuta, dok je Morata na 1854. Uglavnom ulazi kao džoker s klupe, ali usprkos tome je uspio zabiti 2o golova ove sezone u svim natjecanjima. Tako se može špekulirati o tome kako Zidane nije htio reći pravu istinu jer "prljavo rublje" želi zadržati unutar "kuće".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

As navodi i kako su agenti Španjolca u potrazi za novim klubom. Antonio Conte bi ga jako htio vidjeti u Chelseau umjesto Diega Coste koji ide u Kinu uzeti veliki novac. Uz Chelsea, kao možda i najizgledniji kandidat za Moratino dovođenje spominje se Manchester United.

O budućnosti Jamesa Rodrigueza koji je pred pragom transfera u Manchester United, Zidane je samo kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje je s nama. Nije trenirao u ponedjeljak i utorak zbog zadobivenog udarca, ali ovdje je i samo razmišlja o tri preostale utakmice do kraja sezone".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo