Žestoko udario po Mamiću: 'Ovo je kaos, ovo će nam se svima razbiti o glavu'

IO HNS-a donio je odluku da se Udruga prvoligaša ukida, te da HNS u potpunosti preuzima hrvatsko prvenstvo.

18.7.2014.
12:52
VOYO logo

"Ta je odluka još jedan doprinos unošenju i potom učvršćivanju kaosa u nogometu u Hrvatskoj, što je pojava koja će nam se svima veoma brzo razbiti o glavu. Možda i prije nego što neki misle. Udrugu su i prije htjeli ugasiti, i to dvaput. Nisu uspjeli, a svega dva sata nakon što je devet klubova glasovalo za mene kao predsjednika Udruge, dva su kluba otišla u maksimirsku šumu i tamo su im uručili drugačije mišljenje. Sad, eto, ima pet takvih koji ne žele sudjelovati u radu Udruge i oni ljudi koji nogometu ne žele dobro došli su na svoje", izjavio je Sinovčić koji nije htio prozivati krivce poimence:

"Bit će prilike da ih se imenuje. Usput, čudim se Davoru Šukeru da je pao pod njihov utjecaj. Jučer je HNS čvrsto zagazio na stranputicu, a ponajprije zato što Mamić nije uspio kao predsjednika Udruge instalirati predstavnika Osijeka. Da jest, svega ovoga ne bi bilo. O stranputici dodatno prisnažuju i istupi pojedinih donedavnih reprezentativaca poput Ognjena Vukojevića i Eduarda."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja nisam bogomdan, ne smatram se takvim, ali treba zbrojiti dva više dva. Udruga je predsjednika izabrala legalno, ističem to, sve su njezine odluke legalne, a do ovoga se došlo nezakonito. Udruga je tražila da na sjednici IO-a bude nazočan predsjednik kad se raspravlja o njezinim ingerencijama i o svemu što se nje tiče, a za jučerašnju sjednicu - naravno - poziv nije došao. Ja ne patim od obnašanja kojekakvih titula, ali ovo… Ovo je demonstracija sile koja će nogomet odvesti u anarhiju. Napokon je Zdravko Mamić ostvario vladanje nogometom bez kompromisa, bez ustupaka", zaključio je Reno za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo