Želite na Euro 2012? Dođite u McDonald's!

Želite li osvojiti ulaznice za utakmice na UEFA EURO 2012. – dođite u McDonald's!

4.5.2012.
18:08
VOYO logo

McDonald's je nakon završenog izbora za McDonald's pratitelja igrača na UEFA EURO 2012, koji će imati priliku istrčati na teren uoči utakmice Hrvatska - Irska, držeći za ruku hrvatske nogometne reprezentativce, nastavio s odličnim nogometnim raspoloženjem: u McDonald'su sada kreće lov na ulaznice za utakmice!

Naime, od 07.05. do 27.05.2012. traje velika McDonald'sova nagradnjača u kojoj svakoga dana možete, uz kupnju Navijačkog menua u bilo kojem McDonald's restoranu u Hrvatskoj, uz malo sreće osvojiti ulaznice za utakmice Hrvatska - Irska, Hrvatska - Italiija ili Hrvatska - Španjolska, uz uključene avionske karte u direktnim letovima iz Zagreba! Također, možete osvojiti i iPhone, ili neki od čak 630 nagradnih obroka u McDonald'su, poput McMenua, Big Mac sendviča ili McSundae sladoleda!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dovoljno je dakle kupiti Navijački menu, uz koji dobijete jedinstveni kod koji šaljete putem SMS poruke, i već sljedeći dan možete provjeriti na McDonald's Hrvatska web ili Facebook stranici, jeste li upravo vi među sretnicima koji su osvojili nagrade toga dana!

Kodove čuvajte, jer bez njih ne možete preuzeti nagrade, a svi kodovi koji ne budu izvučeni u dnevnim izvlačenjima nagrada, ulaze u izvlačenje za glavnu nagradu, koja uključuje 2 ulaznice za finale UEFA EURO 2012 u Kijevu, s uključenim avio kartama te trodnevnim smještajem u hotelu za dvije osobe!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvlačenje glavne nagrade bit će organizirano 28.05.2012. a objava dobitnika 30.05.2012., pa svakako provjerite je li baš vaš kod pobjednički!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo