ŽELI NA EURO: / Andrej Kramarić golom poslao poruku izborniku Anti Čačiću

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić zabio je svoj prvi pogodak za Hoffenheim, njemački klub u koji je nedavno došao na posudbu iz lidera Premier lige Leicester Cityja.

13.2.2016.
16:50
Screenshot: You Tube
VOYO logo

U susretu 21. kola Bundeslige između Werder Bremena i Hoffenheima na Weserstadionu u Bremenu, završilo je bez pobjednika 1:1. Hoffenheim je poveo već u 10. minuti. Andrej Kramarić pokupio je jednu odličnu loptu koju je uputio Tobias Strobl i odlično zabio glavom izbliza za veselje navijača svojeg kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska kao glavni cilj

Krama je pospremio loptu u gol od lijevu stativu, a golman domaćeg sastava Felix Wiedwald nije imao nikakve šanse zaustaviti ju. Tako je Kramarić na najbolji način poslao poruku izborniku Hrvatske Anti Čačiću koji je još prije jasno dao do znanja da će na EURO u Francusku nadolazećeg ljeta voditi samo igrače koji imaju kontinuitet igara u svojim klubovima uz, naravno, dobre prezentacije na samom terenu.

To je jako zabrinulo bivšeg napadača Dinama i Rijeke jer mu klupa zasigurno neće donijeti nastup na EURO-u i upravo zbog toga se odlučio na posudbu u Bundesligu. Kramarić se ove sezone i nije naigrao u dresu Leicester Cityja ponajviše zbog ove sezone fantastičnog napadača Jamiea Vardyjakoji trpa nemilice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/28a33b680cfaced6f3e7443aecc6b852/?ref=logo

Međutim, čini se kako bi posudba Hoffenheimu mogla biti jako dobra stvar za Kramarića jer svojim golovima u Bundesligi zasigurno bi od Čačića dobio poziv za nastup na smorti najboljih europskih reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče same utakmice, bitno za naglasiti kako je domaći sastav izjednačio nakon samo tri minute. Papy Djilobodji je primio loptu u šesnastercu i pucao po golu. Lopta je pogodila jednog od igrača i promijenila smjer, tako da golman Hoffenheima Oliver Baumann to nije mogao obraniti. U drugome poluvremenu, Kramarić je u 77. minuti dobio drugi žuti karton zbog kojeg je trebao napustiti igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo