Zdravku Mamiću je ostalo još samo deset dana inače mu se ne piše dobro

Izvršnom predsjedniku Dinama Zdravku Mamiću ostalo je još deset dana da otkloni nepravilnosti koje je uočila inspektorice Gradskog kontrolnog ureda Ana Matijević.

20.12.2013.
21:58
VOYO logo

Naime, po obavijesti koju je izdala Matijević 14. studenog ove godine utvrđena je povreda članka 6, stavka 3 Zakona o udrugama, tj. ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog očitovanja volje članova, što nije slučaj u Dinamu.

"Provedenim inspekcijskim nadzorom utvrđeno je da je GNK Dinamo postupio suprotno odredbama članka 24. stavak 6. Zakona o sportu. Zbog navedene činjenice, nadziranom pravnom subjektu i odgovornoj osobi izdan je prekršajni nalog. Provedenim nadzorom utvrđena su odstupanja statutarnih odredbi s vrijedećim kaznenim zakonodavstvom o pravnim posljedicama pravomoćne osude i kaznenog postupka", rekao je za Večernjak pročelnik Gradskog kontrolnog ureda Mirko Herak, te naglasio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog navedenih činjenica doneseno je rješenje kojim se GNK-u Dinamo naređuje da u roku od 60 dana od dana dostave rješenja otkloni navedene nedostatke te da o tome, u naknadno propisanom roku od osam dana, obavijesti višu sportsku inspektoricu. Rok za ispunjavanje obveze iz rješenja jest 30. prosinca 2013. godine."

http://www.vecernji.hr/nogomet/sportska-inspekcija-dinamu-rok-do-30-prosinca-911214

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo