Zdravko Mamić najavio novu viziju kluba: 99 posto domaćih igrača!

Dinamo je stigao do kraja španjolskog dijela priprema, a iz La Mange Zdravko Mamić je najavio revolucionarne promjene u izgledu momčadi hrvatskog prvaka.

2.2.2015.
12:08
VOYO logo

Dinamo je ove jeseni znao istrčati sa samo dva Hrvata u prvih jedanaest, a izgleda da je Mamićima prekipjela politika dovođenja stranih nogometaša. Baš i nisu imali previše uspjeha u šopingu širom planete, te zato i ne čudi izjava Zdravka Mamića.

"Za otprilike tri godine Dinamo će činiti 99 posto domaćih igrača. To je buduća vizija kluba, to je realno i objektivno. Ovi mladi dečki koji su sada ovdje bit će temelj te buduće momčadi", kazao je za Sportske novosti klupski 'alfa i omega', koji je otkrio tko ga je najviše oduševio proteklih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najveće iznenađenje ovih priprema je Amer Gojak! Taj mladić me zaista oduševio, izvrstan je, izgleda sjajno na travnjaku, a tako je mlad. Djeluje moćno, odlično kontrolira igru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o tek 17-godišnjem nogometašu koji je u Dinamo stigao iz sarajevskog Olimpika, a kada je oduševio Dinamovog gazdu, očito ćemo ga gledati na terenu u nastavku sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo