ZBOG SVAĐE S KAPETANOM OTIŠAO IZ DINAMA: / Modri ostali bez još jednog važnog igrača

Image

Vratar Dinama Antonijo Ježina (27) otišao je iz Dinama i potpisao za belgijskog drugoligaša Royal Antwerp.

23.8.2016.
18:06
VOYO logo

Trener Dinama Zlatko Cico Kranjčar potjerao ga je iz prve momčadi Dinama zbog svađe s kapetanom ModrihDomagojem Antolićem. Do svađe je došlo na poluvremenu uzvratne utakmice 3. pretkola Lige prvaka protiv makedonskog Vardara. Ježini je očito sve prekipjelo, te je odlučio napustiti Maksimir. Tim povodom, oglasio se i na društvenim mrežama.

'Ponosan sam na sve što sam postigao u Dinamu'

"Veliko mi je zadovoljstvo i iznimna čast što sam od danas postao član Royal Antwerp F.C. Ponosan sam na sve što sam postigao u GNK Dinamo Zagreb, na veličanstvene godine i trofeje u kojima sam sudjelovao ali stiglo je vrijeme da se rastanemo. Svojim bivšim suigračima želim sreću u play offu Lige prvaka protiv FC Red Bull Salzburg", stoji na njegovom službenom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ježina je u Dinamo stigao 2014. godine iz Istre, ali je uglavnom bio rezerva portugalskom reprezentativnom vrataru Eduardu. Na početku ove sezone je dobio priliku kao prvi vratar, a prokockao ju je nakon spomenute svađe s kapetanom Antolićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To mu je bila posljednja utakmica u Dinamovom dresu jer ga je nakon nje trener Kranjčar poslao u drugu momčad. Ježina nije posljednji igrač Dinama koji će ovog ljeta napustiti Maksimir. Rogov transfer pitanje je trenutka, a očekuje se i odlazak Soudanija i prvog vratara Eduarda kojeg se povezuje s Chelseajem. Ako bi Eduardo uistinu i napustio Maksimir, Modri bi ostali na samo dva golmana. Dominiku Livakoviću i mladom Adrianu Šemperu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo