ZBOG OTKAZA POSTAO HIT: / 'Nisam očekivao da ću na ovaj način postati popularan'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Nakon što je putem Facebooka dobio otkaz u bosanskohercegovačkom klubu Zvornička Drina, te tako postao viralni hit na društvenim mrežama, javio se Vladica Petrović i ekskluzivno za Goal.

2.10.2015.
16:34
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Zvornička Drina, koja već nekoliko mjeseci nema upravnog odbora, te klub vodi agencija, putem Facebooka je obavijestila Petrovića o otkazu, a spomenuti trener im je smiješno replicirao "Hvala na obaveštenju". Ovaj bizaran slučaj ubrzo je obišao svijet, a završio je čak i u portugalskoj La Boli, ali i u Meksiku, Kolumbiji, Grčkoj, Venezueli...

"Ni sam nisam očekivao da ću na ovaj način postati popularan", kazao je Petrović koji je naglasio kako su mu zaista dali otkaz putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije niti slutio da će postati hit

"Zapravo, tako sam saznao. Drinu imam u prijateljima, i kada sam ušao na profil, vidim njihovu obavijest, pa sam im se zahvalio na njoj, onako više iz zezancije. Čekao sam da vidim što će se događati, a nisam ni slutio da će moj komentar imati toliko lajkova", objašnjava trener i u šali ističe kako će sad klubovi možda preko Facebooka dovoditi igrače, postavljati trenere.

"Velika mi je utjeha što su me građani prihvatili kao svog. Teško je bilo napraviti nešto, jer klub nema uprave. Bilo je i nepravde protiv nas u nekim utakmicama, tako da je sigurno moglo više, nego to tablica pokazuje. Međutim, klub se odlučio za smjenu, a kako su to izveli, svi su imali priliku vidjeti, i to ne samo u BiH, već izgleda i u cijelom svijetu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo