Zavidio bi mu i Schwarzenegger: Bivsi vratar Elfa pretjerao s teretanom

Bivsi povremeni trener njemacke nogometne reprezentacije Tim Wiese potpuno je transformirao svoje tijelo otkako se u sijecnju ove godine prestao profesionalno baviti nogometom.

16.9.2014.
14:14
VOYO logo

Wiese je bivsi vratar Fortune Koln, Kaiserslauterna, Werdera i Hoffenheima koji je u dresu Elfa izmedu 2008. i 2012. godine skupio osam nastupa.

S posljednjim klubom Hoffenheimom raskinuo je suradnju jer je jednostavno postao presnazan, a tu je snagu odlucio usmjeriti ka drugom sportu. Na stolu navodno vec ima ponudu profesionalne hrvacke organizacije WWE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobio sam sluzbenu ponudu od WWE-a. Traze od mene da postanem postanem profesionalni hrvac. Zasto bih rekao ne? Hrvanje je jako popularno u SAD-u. Razgovarat cu o tome sljedecih tjedana sa svojim agentom. Ne bojim se", objasnio je za Sport Bild Wiese, koji je posljednjih mjeseci ocito svakodnevno boravio u teretani i kojem bi na misicima pozavidio i slavni holivudski glumac Arnold Schwarzenegger.

//www.youtube.com/embed/y3y5lt1T3L8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska sportska javnost mozda najbolje Wiesea pamti iz 2008. godine kada je u utakmici Werdera i HSV-a brutalnim kung-fu udarcem u vrat na rubu kaznenog prostora pokosio hrvatskog napadaca Ivicu Olica, tadasnjeg clana hamburskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo