ZATO GA VOLIMO: / Podsjećamo na 9 nezaboravnih izjava osebujnog Nijemca

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Već dugo među navijačima Liverpoola nije bilo toliko optimizma kao ovaj tjedan kad je za novog trenera imenovan njemački stručnjak Jürgen Klopp.

10.10.2015.
9:15
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Liverpool čeka naslov engleskog prvaka više od 25 godina i navijači su uvjereni da Klopp može prekinuti post. No, osim što je vrhunski stručnjak, 48-godišnji stručnjak je i vrlo elokventan i duhovit čovjek. Već se na prvoj konferenciji za novinare istaknuo s nekoliko briljantnih opaski, a mi vas u nastavku podsjećamo na neke od njegovih nezaboravnih izjava posljednjih godina.

Image
ŠOU JE POČEO: /

"Ja nisam gospodin Posebni! Ja sam normalan!"

Image
ŠOU JE POČEO: /

"Ja nisam gospodin Posebni! Ja sam normalan!"

Luk i strijela protiv bazuke

"Nikad nisam uspio prenijeti na teren ono što mi se motalo po glavi. Imao sam talent za petu ligu, a mozak za Bundesligu. Rezultat svega je karijera u drugoj ligi." (O svojim igračkim danima)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedina stvar koju mogu reći je da je bilo sjajno. London je olimpijski grad, vrijeme je bilo dobro, sve je bilo u redu. Samo je rezultat bio sra**." (Nakon londonskog poraza od Bayerna u finalu Lige prvaka)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo luk i strijelu i ako budemo dobri, možemo pogoditi metu. No, problem je u tome što Bayern ima bazuku." (O godinama borbe s Bayernom u njemačkom prvenstvu)

"Odlučio je otići zato što mu se Guardiola više sviđa. Ako je netko kriv za to, onda sam to ja zato što ne mogu postati niži i ne mogu naučiti španjolski." (O odlasku Marija Götzea u Guardiolin Bayern)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orkestar protiv heavy metala

"On voli imati loptu u posjedu, voli igru, voli dodavanja. Njegova je momčad popust orkestra. Ali, orkestar svira tihe pjesme. A ja volim heavy metal." (O Arseneu Wengeru i Arsenalu)

"Ako to nije obično sra** od priče, pojest ću metlu." (O glasinama da Mats Hummels odlazi u Manchester United)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čekat ćemo ga kao što dobra žena čeka muža koji je u zatvoru." (O dugom izbivanju Matsa Hummelsa zbog ozljede)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam svojim igračima: kad smo već ovdje, mogli bismo malo i igrati nogomet." (Nakon vrlo slabog prvog poluvremena jedne od utakmica)

"Pred nama je najveći izazov koji postoji u nogometu: igranje protiv talijanske momčadi kojoj je dovoljan remi." (Nakon poraza od Juventusa u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Aludira na činjenicu da su talijanske momčadi iznimno sklone defenzivnoj taktici)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo