Zašto Mandžukić ne igra? Ovo pitanje je Guardioli bilo previše

Bayern je u derbiju 8. kola Bundeslige u Leverkusenu odigrao tek neriješenih 1:1, a Mario Mandžukić ponovno je utakmicu započeo na klupi.

7.10.2013.
9:55
VOYO logo

U nogometu je tako. Čim malo zapne, trener svaki svoj potez morao posebno objašnjavati. Tako je bilo i nakon kiksa Bayerna u leverkusenu. Za Bavarce je to bio drugi remi u sezoni, Bayeru prvi (uz jedan poraz).

"To vam je nogomet. Bili smo bolji, dominirali, imali smo 27 udaraca na gol, ali nismo zabili. Ne frustrira me to posebno jer smo igrali dobro. Najvažnije je da smo još uvijek vodeći na ljestvici", rekao je Guardiola te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemamo problema s realizacijom, ne trebamo to dodatno trenirati. Imamo puno igrača koji mogu zabiti, ne samo Müllera, Mandžukića i Pizarra. Thomas je imao puno prilika, ali nije išlo. Mario je također ušao, ali nismo mogli zabiti. Međutim, to se ne može trenirati".

Mario Mandžukić već je drugu utakmicu zaredom počeo na klupi. Protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka nije i dobio priliku, a protiv Bayera je dobio tek desetak minuta. Naravno, novinari su Guardiolu odmah pitali je li Mandžo izgubio mjesto u momčadi, što se se slavnom treneru baš i nije svidjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/embed/6589261

"Mario je posljednjih dana imao gripu i nije bio u punom treningu. Mislim da nije dobro kada se postavljaju ovakva pitanja kada se radi o igračima koji ne mogu igrati. Ja sam taj koji bira sastav, a moram se odlučiti za 11 igrača najspremnijih igrača".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo