ZAPIS I PRIJETNJE KOJE LEDE KRV U ŽILAMA: / Ovako se ruski huligani pripremaju za SP 2018.

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Video-zapis koji se ovih dana pojavio na Internetu dokazuje da su pripreme za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018. u punom jeku.

16.2.2017.
14:13
Screenshot
VOYO logo

S 'fantomkama' i zamućenim dijelovima snimki kako bi identitet pojedinaca ostao sakriven, zapis pokazuje vježbe ruskih huligana koji su svojim tučnjava obilježili i prošlogodišnje Europsko prvenstvo u Francuskoj. Slične scene mogu se očekivati i sljedeće godine na svjetskoj smotri, tvrde.

'Bolje nego da se drogiramo'

"Da bi bio dobar terenski ratnik treba se tući. Neki sakupljaju poštanske markice, neki vole planiranje, neki sakupljaju automobile, mi se tučemo. U tome ne vidim apsolutno ništa lošega. Nitko nikoga ne sili. Mislim da je to bolje nego da pijemo alkohol, pušimo ili se drogiramo", kaže zamaskirani ruski navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u ovim trenucima provode se audicije za prikupljanje novih članova, a to znači tučnjave po šumama na lokacijama koje se ne otkrivaju kako policija ne bi znala za njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tajimo to tako da informacije ne procure. U Rusiji ljudi vole pričati, a trik u čuvanju tajnosti jest u staroj ruskoj poslovici koja kaže da manje tajni donose bolji san."

Ovo su pravila

U tim tučnjavama postoji samo jedno pravilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez ubijanja. To je to", kaže jedan, a drugi huligan se nadovezuje:

"Umjesto pravila da se ne udara čovjek koji leži, naše je da ga se udara sve dok se ne bude mogao ustati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poruka jednog od huligana za kraj snimke jest kako su svjesni da je pred njima teška godina i da svi oni koji će biti u društvu muških prijatelja, a ne obitelji, mogu računati na to da će dobiti batine.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo