ZANIMLJIVA ODLUKA: / Dva kluba nudila su više, ali Kalinić nije htio u Englesku

Image
Foto: AFP

Hrvatski napadač Nikola Kalinić (27) naglo je postao zanimljiv europskim medijima nakon što je u nedjeljnom derbiju talijanskog prvenstva uništio dotad vodeći milanski Inter.

30.9.2015.
21:27
AFP
VOYO logo

Fiorentina je, podsjetimo, u šestom kolu Serije A slavila na San Siru s 4:1, a briljantni Kalinić je postigao tri pogotka, izborio jedanaesterac i prisilio Mirandu da na njemu napravi prekršaj za crveni karton. S četiri je gola nekadašnji nogometaš Hajduka trenutno treći strijelac lige, a njegova je Fiorentina vodeća momčad prvenstva.

Loše iskustvo iz Blackburna

Kalinić je u Firencu došao ljetos iz ukrajinskog Dnjipra, a talijanski dnevni list Gazzetta dello Sport u srijedu je otkrio da je naš napadač lako mogao završiti u Engleskoj iz koje je imao dvije ponude. Navodno su West Ham našeg Slavena Bilića i Aston Villa ponudili čak i više novca Dnjipru, ali Kalinić je inzistirao na Fiorentini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moguće je da ga je od Premierlige odbila neuspješna epizoda u Blackburnu. Igrao je, podsjetimo, Kalinić za Roverse od 2009. do 2011. godine, ali nije se uspio najbolje prilagoditi, pa je tako u 44 nastupa upisao samo sedam golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo