ZAKAPANJE RATNE SJEKIRE? / Mamić zove Bad Blue Boyse da podrže Dinamo

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor
12.2.2016.
16:38
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Momčad Zorana Mamića u gradskom dvoboju gostuje u Kranjčevićevoj kod najslabijeg sastava lige Zagreba. Pjesnici su u dosadašnjem 21 kolu osvojili samo devet bodova, ali Mamić svejedno ne očekuje laganu utakmicu.

Image
VEŽITE SE, POLIJEĆEMO: /

Hrvatska prvoligaška karavana spremna je za svoj 'ples'

Image
VEŽITE SE, POLIJEĆEMO: /

Hrvatska prvoligaška karavana spremna je za svoj 'ples'

Povratak Pjace

"Čekamo nastavak prvenstva s velikom željom i veselimo se utakmici. Nadamo se da će vremenske prilike biti bolje i da ćemo igrati 'normalnu' utakmicu. Što se tiče Zagreba, kako god to izgledalo na ljestvici, oni su nam u prošlim utakmicama često stvarali dosta problema. Naše igre u Kranjčevićevoj također nisu bile prave i očekujem da to ovoga puta bude na visokoj razini", prenosi Mamićevo razmišljanje Dinamova internetska stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Marko Pjaca u dresu Dinama

Modri u gradski okršaj ulaze bez nekolicine igrača, ali trenera raduje povratak oporavljenog Marka Pjace.

"Rog ima kartone, a Taravel, Henriquez, Gonçalo, Pivarić i Ademi su izvan kadra. On je već u Španjolskoj intenzivno radio s ekipom i individualno, tako da fizički nije upitan, a nogometni dio naravno nije na razini. Ipak, on je plemenit igrač, tako da to nikada nije niti bilo upitno i sretni smo što će konkurirati za utakmicu sa Zagrebom", istaknuo je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poboljšati napad

Strateg zagrebačke momčadi zadovoljan je igrom protiv Intera, a otkrio je i koje još stvari treba poboljšati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo puno stvari koje želimo. U Sloveniji smo na ljetnim pripremama radili više na obrani jer nas je čekala europska sezona, a sada smo u Španjolskoj ipak nešto više radili napadački dio jer više nema Europe tako da očekujem da se poboljšamo i u tom segmentu. Naravno, ako gledamo daleko i prema ljetu, onda želimo zadržati ekipu na okupu i pojačati se na lijevom beku i zadnjem veznom gdje smo ostali bez nekih igrača."

Pohvala navijačima

Mamić je izrazio zadovoljstvo dovođenjem Petra Stojanovića tijekom zimskog prijelaznog roka, a pohvalio je i navijače koji su pružili podršku momčadi u Zaprešiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Zaprešiću sam nakon utakmice zaboravio pohvaliti navijanje koje je cijelu utakmicu bilo korektno i navijači su bodrili momčad. Zbog dobrih igara i boljeg vremena, siguran sam da će i navijači doći podržati momčad, biti uz igrače i zajedno na kraju slaviti", zaključio je Mamić.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo