ZAISKRILO UOČI NAJVEĆEG ENGLESKOG DERBIJA: / Mourinhu prijeti kazna, a utakmica još nije ni počela!

Image
Foto: AFP, JON SUPER

Zaiskrilo je uoči najvećeg derbija engleskog nogometa, sudara između Liverpoola i Manchester Uniteda, koji je na rasporedu večeras na Anfieldu.

17.10.2016.
7:20
AFP, JON SUPER
VOYO logo

U središtu pažnje je sudac Anthony Taylor čije imenovanje nije najbolje sjelo Liverpoolovim navijačima, a onda je situaciju dodatno zaoštrio menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho. Problem je što Taylor živi u okolici Manchestera, pa se na Anfieldu pribojavaju da bi mogao naginjati Unitedu, a njegov je izbor za suca derbija kritizirao i nekadašnji šef sudačke organizacije Keith Hackett.

'Namjerno rade pritisak'

Nakon svega se oglasio i Mourinho koji je izrazio strah da će Taylor zbog silnog pritiska kojem je izložen raditi pogreške na štetu njegove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je gospodin Taylor vrlo dobar sudac. Ali netko s namjerom radi takav pritisak na njega da mislim da će mu biti teško dobro suditi u ponedjeljak", izjavio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ta bi ga izjava, prema izvještaju BBC-a, mogla skupo koštati. Postoji, naime, mogućnost da će Engleski nogometni savez (FA) pokrenuti postupak protiv portugalskog stručnjaka jer je komentiranje sudaca strogo zabranjeno, i prije i nakon utakmice. U svakom slučaju, Tayloru večeras neće biti lako jerpritisak na njega očito rade sa svih strana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo