Zaboravite svaku logiku: Popularnost je cudljiva, a oni znaju kako do nje!

Znate li tko je najpopularniji sportas danasnjice na Twitteru? To je nogometas Real Madrida Cristiano Ronaldo. Naime, on ima najvise sljedbenika na toj drustvenoj mrezi i to njih 31.

11.12.2014.
6:27
VOYO logo

Ono sto je iznenadujuce je tko zauzima drugo mjesto, a rijec je o brazilskom nogometasu Orlando Cityja na posudbi u Sao Paulu Kaki. On ima 21.5 milijuna sljedbenika na Twitteru i popularniji je cak od najboljeg kosarkasa danasnjice LeBrona Jamesa koji drzi trece mjesto sa 16.6 milijuna sljedbenika.

Cetvrto mjesto drzi Neymar (15.5 milijuna sljedbenika), a slijede Ronaldinho (11.1 milijuna), Wayne Rooney (10.2 milijuna), Andres Iniesta (9.9 milijuna), Gerard Pique (9.8 milijuna), Kevin Durant (8.7 milijuna) i Xabi Alonso (8.5 milijuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, nogometasi dominiraju popisom najpopularnijih sportasa na Twitteru i osmorica su u Topu 10, dok su se nasla dva mjesta i za kosarkase.

Najpopularniji tvit proslog ljeta takoder je u vlasnistvu nogometasa, a rijec je o komentaru Marija Balotellija uoci ogleda Svjetskog prvenstva u Brazilu izmedu njegove Italije i Kostarike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako pobijedimo Kostariku zelim poljubac, ocito u obraz, od britanske kraljice”, porucio je tada Balotelli, a njegova je izjava komentirana 172.000 puta. Na kraju je Kostarika pobijedila Italiju 1:0, a Balotelliju se zelja nije ostvarila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo