ZABORAVITE BBC, NA REDU JE CIA: / Cristiano Ronaldo traži od Zidanea velike promjene u momčadi

Image
Foto: AFP

Prema pisanju španjolskog portala Don Balona, najveća zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo želi promjene u napadačkom dijelu momčadi.

5.9.2017.
18:31
AFP
VOYO logo

Ronaldo je navodno razgovarao s trenerom Zinedineom Zidaneom i zatražio ga da razmotri mogućnost slanja na klupu Garetha Balea i Karima Benzeme. Prema Cristianovoj ideji više bi prilike trebali dobiti Isco (25) i Marco Asensio (21) koji briljiraju posljednjih mjeseci.

Benzema i Bale u padu

Ovaj potonji je u pet ovosezonskih nastupa postigao četiri pogotka, dok je Isco prošli vikend s dva gola predvodio reprezentaciju Španjolske do pobjede protiv Italije (3-0) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Benzema (29) je u posljednje vrijeme u padu, promašuje prilike koje je ranije lakoćom zabijao. Bale (28), pak, stalno ima problema s ozljedama koje negativno utječu i na njegovu formu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je stoga uvjeren da bi Zidane trebao pružiti više prilika Asensiju i Iscu, što bi značilo da je došao kraj napadu koji su mediji prozvali BBC (Bale-Benzema-Cristiano). Novi bi napadački trojac mediji sasvim sigurno prozvali CIA (Cristiano-Isco-Asensio).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo