ZABIO 162 GOLA ZA REAL I NA PUTU JE ZA JUVE: / Mandžukić dobiva strahovito jaku konkurenciju

Image
Foto: AFP

Talijanski nogometni prvak Juventus navodno je u pregovorima koji bi mogli rezultirati dovođenjem napadača Real Madrida.

13.7.2016.
18:55
AFP
VOYO logo

Juventus je u potrazi za igračem koji bi nadomjestio odlazak Alvara Morate, povratnika u redove madridskog Reala. Nekadašnji Barcelonin napadač Alexis je pritom označen kao primarni cilj, a ne bude li ta opcija realizirana snage će usmjeriti prema strijelcu 28 pogodaka za Real Madrid u prošloj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real i Juventus njeguju dobre odnose, posao s Moratom dogovoren je na obostrano zadovoljstvo, a ne treba zaboraviti niti činjenicu da bi klub sa Santiago Bernabeua rado u svojim redovima vidio Juveovog Paula Pogbu. Benzema se pritom čini kao idealan igrač koji bi taj transfer snizio za nekoliko desetaka milijuna eura.

Benzema je ugovorno vezan za Real Madrid do kraja lipnja 2019. godine. Za Real u kojem igra od 2009. ukupno je postigao 162 pogotka što ga čini i desetim najuspješnijim u klupskoj povijesti, ali i velikom prijetnjom Mariju Mandžukiću za mjesto u vršku napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo