URNEBESNO: / 'Možemo se udarati nogom u gu*icu i plesati Žikino kolo, u Puli se to može '

Image
Foto: Igor Kralj/24sata

Igor Pamić više nije trener Istre 1961. Do jučer je bio najdugovječniji prvoligaški trener, koji je na klupi ovog istarskog prvoligaša proveo nešto više od 4 i pol godine, od ožujka 2011.

6.10.2015.
12:07
Igor Kralj/24sata
VOYO logo

Pamtit će se Pamićeva era na klupi Istre 1961. Ne toliko zbog rezultata, koliko zbog njegove osebujnosti i karaktera. Pamić nema dlake na jeziku i na tome mu svaka čast. Tako ova legenda hrvatskog nogometa često pukne izjavu koja se onda prepričava danima. Tim povodom, portal Goal.com je napravio kompilaciju najboljih iz nedavne prošlosti, a mi vam izdvajamo one najzanimljivije...

Image
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Image
Foto: Duško Marušić/Pixsell

Nakon nedavnog 3:0 poraza od Splita

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O igri svoje momčadi ne bih rekao ništa, preglup sam trener da bih rekao nešto pametno".

Pamić i Štimac zakačili su se na presici nakon sraza Istre 1961. i Zadra pred kraj prošle sezone. Sve je sijevalo iz Pamića...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Štimac je budala ako tako misli i govori. Sram me što imamo isto ime, srećom ne dijelimo i prezime, neka se njega ostavi! Kad je već spomenuo Mamića, moram reći da je on, potpuno nesvjesno, napravio najveću štetu hrvatskom nogometu postavivši Igora Štimac za izbornika te je umalo uništio hrvatski nogomet!"

Samo koji dan kasnije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo Štimac ne vidi kako dobiva bodove, a cijela Hrvatska mu se smije! Neka u Dalmaciji napravi anketu cijene li ljudi više mene ili njega.

Doveli pojačanje, a on je bez gola, isto kao igrači bez novaca

"Upravo smo doveli pojačanje, napadača koji prošle godine nije zabio niti gol! Što da se bojim da će igrači izlaziti kad nemaju love za izlazak. Išli bi oni da imaju! Ovako mogu jedino šetati uz more. Ma neka šeću, još bolje. A šilltericu nosim jer sam rano oćelavio, s 21 godinom. Pa mi ljeti bez kape izgori ćela, a zimi mi je hladno.", kazao je u travnju ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Igor Pamić

Nakon poraza od Hajduka 13. prosinca 2014.

"Bit ću malo sarkastičan. Nakon Dinama, Rijeke i Lokomotive pustili smo i Hajduku. U posljednje vrijeme puštamo svima, sreća pa u ligi nema Dragovoljca. Možemo se udarati nogom u guzicu i plesati Žikino kolo jer se to u Puli može ako završimo prvenstvo na osmom mjestu“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon remija protiv Zadra 8. studenog.

"Igrali smo kao gluhe svinje! Ja? Gospodin čovjek, ni naprijed ni nazad. Čestitam Zadru, a mojim igračima poručujem: Trebali ste imati tri dana slobodno, a sada ćete imati tri treninga na dan“,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči utakmice s Hajdukom 28.rujna kada je Tudor igrače odveo na team building u obliku paintballa.

"Ma može Tudor igrače voditi i u cirkus što se mene tiče. Kada bi to pomoglo, ja bih svoje svaki tjedan vodio na maskenbale“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo