S DINAMOM OSVOJIO TROFEJE, A SAD MU SE 'PRIJETI': / 'Za njih nema popusta, želimo im zagorčati život'

Image
Image
17.3.2017.
16:49
VOYO logo

"Dinamo je u ovom susretu apsolutni favorit, a mi ćemo pokušati odigrati dobro i sigurno se nećemo predati bez borbe. Našim igračima bit će to dobar ulog u budućnost, velika utakmica pred, nadam se, ispunjenim tribinama. Vjerujem da smo dobrom igrom i pobjedom u Vinkovcima dodatno zainteresirali naše navijače da nas dođu bodriti i u nedjelju naprave pravu, veličanstvenu atmosferu te da svi zajedno uživamo u prazniku nogometa", kazao je Tot koji će na raspolaganju imati kompletan igrački kadar.

'Nema popusta za bivše poslodavce'

Trener koji je 2011. godine, nakon što je Vahid Halilhodžić napustio klupu Dinama, preuzeo momčad i s njom osvojio kup i prvenstvo, poručio je kako u nedjelju "nema popusta za bivše poslodavce".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma kakav popust, ima isključivo dodatnog motiva da im se suprotstavimo što konkretnije i, bude li malo sreće, zagorčamo život. Normalno da porivi nisu osvetnički, nema razloga za to, ali je poznato kako najveći iniciraju i najveću inspiraciju. Vjerujem u svoje igrače, mislim da će biti sjajno. Mi nemamo što izgubiti, a oni moraju dobiti. U tome je značajna razlika", ustvrdio je Tot dodavši kako Dinamo napada prvo, a Istra 1961 peto mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Ambicije Istre

"To nam je ambicija od koje ne odustajemo", zaključio je trener Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Istra 1961 - Dinamo igra se u nedjelju na pulskom stadionu Aldo Drosina s početkom u 15 sati.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo