ZA NJEGA U DINAMU VIŠE NEMA MJESTA: / Ivajlo Petev najavio ciljeve za sezonu i otpisao jedno veliko ime

Image

Prvi trener Dinamove nogometne momčadi Ivajlo Petev održao je konferenciju za medije uoči početka sezone i ljetnih priprema.

21.6.2017.
16:27
VOYO logo

"Na početku priprema pričat ću o budućnosti. Znamo kud idemo, znamo na koji način želimo ostvariti svoj cilj. Svjesni smo gdje smo pogriješili. Što se tiče priprema, svi igrači će dobiti šansu. Po meni je jedino mjerilo teren. Moja očekivanja su da odradimo dobre pripreme, te da se dobro pripremimo za prvenstvo i europske kvalifikacije", kazao je Petev dodavši da će svi doći na prvi dan priprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino Sammir neće jer mu je otac bolestan te u Zagreb dolazi večeras. Također, Soudani i Pivarić će se priključiti momčadi u Sloveniji te su dobili poštedu zbog reprezentacije."

Uz igrače koji su već napustili Dinamo, a to su Goncalo, Machado, Šitum, Soldo, bit će još odlazak. Maksimir napušta i Gordon Schildenfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osim ovih koji su otišli, Schildenfeld je tu, cijenim njega i njegovu kvalitetu, dosad nije osigurao malo veći kontinuitet. Tu je Benković, mladi igrači i zbog toga smo odlučili da on može potražiti novi klub", navodi se na Dinamovoj službenoj internetskoj stranici.

nethr_galerija url="http://net.hr/sport/nogomet/pocelo-kupanje-u-znoju-dinamovi-nogometasi-krenuli-s-treninzima-za-novu-sezonu/"]

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim 'sve je otvoreno, vidjet ćemo što će biti', Petev nije govorio o mogućim pojačanjima, tek je dometnuo da u svakoj liniji želi po jednog.

Nakon sezone u kojoj je dominirala Rijeka, u Dinamu se nadaju povratku na staze slave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene ne interesira puno ni Hajduk niti Rijeka, zanima me Dinamo. Ako odigramo onako kako hoću, siguran sam da neće biti problem da budemo prvaci. Prije smo napravili korak unatrag, nadam se da ćemo sad načiniti pet unaprijed. Iz svake negativne situacije moramo naći i nešto pozitivno. Znamo kamo idemo i na koji način. Naravno da je Dinamo najveći klub u ovom dijelu Europe."

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo