Krenula velika akcija protiv Mamićevog Dinama!

Građanska inicijativa 'Za naš Dinamo' krenula je u subotu u akciju sakupljanja potpisa.

24.5.2014.
11:56
VOYO logo

"Dinamo je po zakonu udruga svih njegovih članova, ne pojedinaca, a članovi imaju pravo birati njegovo rukovodstvo i slobodno se kandidirati. Nažalost to pravo se u našem Dinamu ne poštuje, stoga svojim potpisom tražim da se svim članovima Dinama, poštujući načelo jedan član jedan glas, omogući biranje uprave koja će voditi klub", objasnili su iz nove inicijative koja želi vratiti dušu Dinamu i demokratsko odlučivanje i napuniti tribine maksimirskog stadiona.

"Kad smo bili klinci svi smo imali samo jedan san - potpisati za Dinamo. Nisu svi imali sreću zaigrati pred punim Maksimirom, ali svoj san mogu ostvariti sad. Potpisom za Dinamo bit će korak bliže promjeni koju svi želimo", naglasio je Šimić, dok je Igor Bišćan dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo se mora vratiti onima kojima i pripada. Svaki novi potpis označava mali korak prema povratku duše našem klubu. Potpišite i recite da vam nije svejedno i da želite navijače na Maksimiru.

Peticija će se moći potpisati u Zagrebu (na Trgu bana Jelačića, Cvjetnom trgu, Trgu kralja Tomislava, Dolcu te trešnjevačkoj i jarunskoj tržnici), ali uskoro i u ostalim djelovima Hrvatske. Oni koji neće biti u mogućnosti to učiniti na punktovima inicijative, mogu to odraditi i preko interneta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo