Odluka iz Dinama razljutila navijače: 'To je apsurd!'

Želite li kupiti ulaznicu za Dinamo - Maribor? Nema problema. Ponesite osobnu iskaznicu. Možete kupiti samo jednu. Mislili ste kupiti i za prijatelje? Neće moći...

20.8.2012.
13:06
VOYO logo

Da, i to je moguće!

Redakciju net.hr-a nazvalo je više gnjevnih navijača koji su jutro proveli u redu u Maksimiru sa željom da kupe ulaznice za okršaj Dinama i Maribora (srijeda, 20.45) u 'play-offu' Lige prvaka. No, neugodno su se iznenadili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htio sam kupiti ulaznicu za sebe i sina, ali dali su mi da kupim samo jednu. Morao sam ponovo stati u red od 300 metara kako bih sina poveo na utakmicu", rekao je ljutiti navijač kojeg je još razočaralo objašnjenje iz Dinama. Nazvao je klub i dobio odbijenicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaklopili su mi slušalicu i rekli da sad nemaju vremena!"

Praksa kakvu očito možemo doživjeti u Hrvatskoj jer u mnogim zemljama navijač je 'svetinja'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene baš briga za BBB-e i probleme s bakljama. Neka klub to rješava drugačije. Ja kao građanin ove zemlje imam pravo sa svojim sinom ići na utakmicu. Zašto bih morao navlačiti malo dijete po vrućini, da čeka u ogromnom redu? A mali nema niti osobnu iskaznicu! To je apsurd!"

Inače, više od 1.000 Mariborovih navijača bit će na Maksimiru, dok s druge strane neće biti navijača Dinama. Gostujući sektor u Ljudskom vrtu ispunit će domaći 'kibici'. Kako? Zašto? Očito je kako je došlo do dogovora između klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo