ZA DINAMO POTPISAO ČOVJEK KOJEM SE SVI KLANJAJU ZBOG ČUDESNOG POGOTKA: / Ovako nešto ne viđamo često

Image

Vedran Matošević, hrvatski reprezentativac i bivši igrač Uspinjače, Alumnusa, Luparense i Nacionala, novo je pojačanje MNK Futsal Dinamo.

23.8.2016.
17:07
VOYO logo

Vedran Matošević je veliko pojačanje jednog od najboljih malonogometnih momčadi u državi, Futsal Dinama, kluba kojeg su osnovali navijači Dinama Bad Blue Boysi zajedno s futsal zaljubljenicima. Riječ je o igraču koji je svoju profesionalnu futsal karijeru započeo u zagrebačkoj Uspinjači. Godine 2012. prelazi u Alumnus, gdje se nalazila “kolonija” današnjih Dinamovaca s kojima je dvije godine kasnije osvojio naslov prvaka države. Nakon toga, sportski put odveo ga je u tadašnjeg prvaka Italije, Luparense.

Prošle sezone je bio najbolji strijelac doigravanja

U vrlo jakoj konkurenciji prvaka, Matošević nije imao minutažu kakvu je želio i na polusezoni je prešao na posudbu u redove talijanskog drugoligaša PesaroFana u kojem se zadržao do kraja sezone. U prošlom prvenstvu, u kojem je s Nacionalom osvojio svoj drugi naslov prvaka države, Matošević je bio najbolji strijelac doigravanja sa šest pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matošević poput Ricardinha

Vedran Matošević standardni je hrvatski reprezentativac. Za nacionalnu selekciju debitirao je 12. veljače 2009. u prijateljskoj utakmici protiv Mađarske (2:2). U 31 nastup za "Mini Vatrene" upisao je 5 pogodaka. No, posebno se pamti njegov pogodak koji je zabio u dresu Alumnusa, a koji je osvanuo na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u susretu protiv Nacionala Matošević je postigao čudesan pogodak petom. U stilu najboljih futsal igrača svijeta. Njegov čudesan potez uveliko podsjeća na majstorije najboljeg futsal igrača svijeta, slavnog Portugalca Ricardinha. Pogledajte kako to radi Matošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo